Szerződési feltételek

  1. Jelen szerződés értelmében a megrendelő a fenti paraméterekkel megrendeli a megjelenését a Szolgáltató által létrehozott és bemutatott év végi kampányban. Amennyiben a rabakozipiac.hu megjelenést is megrendeli úgy az ezen szerződéssel egyidejűleg és a szerződés megszűnését követően a weboldalon található szerződési feltételek is érvényesek 1 év időtartamra.
  2. Megrendelő a hirdetés anyagát, annak tartalmát a hirdetés megjelenése előtt legalább 4 nappal előtte biztosítja a Szolgáltató részére. Az elkészült hirdetésen a megjelenésig egyszeri módosítási lehetőséggel élhet.
  3. Szolgáltató kötelezettséget vállal a hirdetés megjelenítésére.
  4. Megrendelő a hirdetését a megállapodott időtartam lejárta előtt lemondhatja, ha  a Szolgáltató nem teljesíti a szerződésben vállalt kötelezettségeit.
  5. Megrendelő kötelezettséget vállal, hogy a Szerződésben rögzített díjakat megfizeti.
  6. A megrendeléssel elektronikus szerződés lép életbe, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Terpola Web & Marketing