Nyereményjáték Szabályzat

Szabályok, részvételi feltételek

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Terpola Web & Marketing által üzemeltetett (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.rabakozipiac.hu Weboldalon történő regisztrációhoz kapcsolódó nyereményjátékra.

A Nyereményjáték szervezője a Terpola Web & Marketing (9330 Kapuvár, Fő tér 14.)

1. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon tartózkodási hellyel rendelkező 18. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban: Játékos).

A nyereményjátékban NEM vehetnek részt a Szolgáltató munkavállalói, valamint azok közeli hozzátartozói valamint az üzleti regisztrálók.

2. A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2015. február 28. 24:00 tart.

3. Részvétel a Nyereményjátékban

A nyereményjátékban történő részvétel a Weboldalon történő regisztrációval érhető el. A nyereményjáték időtartamáig minden Regisztrált Felhasználó részt vesz a játékban amennyiben elfogadja a Weboldal Felhasználási Feltételeit, Adatvédelmi szabályzatát és Nyereményjáték feltételeit.

Egy email címhez csak egy regisztráció tartozhat, ezzel együtt egy email cím csak egyszer szerepelhet a nyereményjátékban.

A nyereményjátékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek teljesülése esetén érvényes.

4. Nyeremények

A következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

1 db

Samsung Galaxy Tab 3 Lite táblagép

Dual-Core™, 1.20GHz-es processzorral, 7", 1 GB DDR2, 8GB, Wi-Fi, Android 4.2 Jelly Bean, Ébenfekete

1 db

Nikon COOLPIX L30

Digitális fényképezőgép, 20.1 MP, Fekete + 4GB kártya, Class 4 + Nikon védőtok

1 db NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Piccolo KP1006 Kávéfőzőgép

10 db

3000 Ft értékű kredit

10 db

2000 Ft értékű kredit

10 db 

1000 Ft értékű kredit

A nyeremények pénzre át nem válthatók, a kredit nyeremények másra át nem ruházhatók.

A Szolgáltató vállalja a nyereményre alkalmazandó személyi jövedelemadó és a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő további adó vagy járulék megfizetését.

5. Sorsolás

A sorsolás véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik, a Szolgáltató székhelyén a 3 személyből álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül. A sorsoláskor tartalék nyertesek is kisorsolásra kerülnek.

Sorsolás időpontja: 2015. március 2. 09:30

6. Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben e-mailen értesítjük. Ha a nyertes 15 napig nem jelentkezik a nyereményéért, abban az esetben a tartalék nyertes kapja meg a nyereményt. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.


7
. A nyeremények átadása

A nyeremények a Szolgáltató székhelyén személyesen vehetők át. A Szolgáltató e-mailben küldött egyedi információval is azonosítja a nyertest.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli.

8. Adatkezelés

A Nyereményjátékban történő részvétele a Weboldalon történő regisztráció. A regisztrációval egy időben a Játékos elfogadja és tudomásul veszi a Szolgáltató Adatkezelési Szabályzatát.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-81076/2014.

9. Felelősségkizárás

A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok valósságát és helyességét a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szolgáltatónak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

10. Egyéb

A Játékos a Nyereményjátékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és a nyeremény átadásakor készült fotót a Szolgáltató Weboldalán, közösségi oldalán nyilvánosságra hozza. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.


Terpola Web & Marketing