Antiallergén divatékszerek! Luxus-elérhető áron!

Állapot: Új
A GOLD ESSENCE ékszereket nem a hagyományos futtatott technológiával készítik, hanem a hordozó fémre több rétegben viszik fel, égetik rá magas hőmérsékleten az ötvözetből készült bevonatot. Mintegy kitöltik, feltöltik vele a hordozó fém alapot.. A bevonó ötvözetet rendkívül nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel (általában réz). Egy rendkívül vastag fedőréteg jön létre, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva (mikromilliméterben értendő).

Kézzel készült ékszerek (nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, karkötő, medál, ékszeröv, nyakék), melyeket vastag, nemesfémet is tartalmazó ötvözetből készült, vagy ródium bevonattal láttak el, ezzel hosszú tartósságot biztosítva. Az alapfém nikkel és ólommentes, ezért fém érzékenyek is nyugodtan viselhetik. Ha szereti az eleganciát valaki, itt megengedheti magának, rendkívül kedvező áron!
Gondos ápolás mellett nagyon hosszú ideig tartós és csillogó marad.

Ékszereink megjelenésükben a Nemesfém Luxusékszerek világát idézik, árban azonban a Divatékszerek alacsony árszegmenséhez igazodnak. Magyarországon egyedülálló a Gold Essence kategóriájú prémium divatékszer.
Ékszereink antiallergén fémötvözetből a legapróbb részletességgel megmunkálva készülnek és egy kataforetikus áttetsző kopásvédő réteggel vannak bevonva. A láthatatlan védőbevonat véd az apróbb mechanikai sérülésektől.

A beépített első osztályú cirkónia kövek is tökéletesen illeszkednek foglalatukba, így a Goldess ál

Antiallergén divatékszerek! Luxus-elérhető áron!

Ár: 3 590 Ft

További hirdetések

Terpola Web & Marketing