Felhasználási Feltételek

 

A jelen felhasználási feltételek (Szabályzat) a Terpola Web & Marketing (9330 Kapuvár, Fő tér 14..; a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett Rábaközi Piac (http://www.rabakozipiac.hu/ továbbiakban Weboldal) oldalain elérhető szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.

 

A Szabályzat tartalma

1. Felhasználónak minősül a Weboldal látogatója, valamint mindenki, aki a Weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Weboldalt látogatja, vagy a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat valamint az Adatvédelmi Szabályzat feltételeit.

2. A Szolgáltató bármikor jogosult a Szabályzat módosítására. A módosításról a regisztrált felhasználókat következő belépésükkor értesíti. A módosítást követően bármely Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Szabályzat módosítását. Weboldal és szolgáltatásai működésével kapcsolatos valamennyi tájékoztatás, melléklet a Szabályzat részét képezik és kötelezőek minden Felhasználóra.

3. Bármely, a Weboldaltól különböző internetes oldal (Google, Facebook stb.), a Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatására az adott weboldal keretén belül közzétett szabályzatok és feltételek (is) vonatkoznak.

4. A Szolgáltató bizonyos esetekben megkülönböztet üzleti és magán Felhasználókat. Az üzleti felhasználókra (egyéni vállalkozók, gazdasági szervezetek, egyesületek) jelen Szabályzat az 1.sz melléklete vonatkozik. A Szolgáltató fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy a Felhasználó által feltöltött hirdetés üzletinek minősül-e.

5. A Szolgáltatás megkezdésével a Szolgáltató és a Felhasználó között bizonyos esetben online szerződés jön létre. A szerződés nem minden esetben kerül rögzítésre. A szerződés létrejöttét a szolgáltatás igénybevételével összefüggő elektronikus úton közölt adatok igazolják.

6. A Felhasználó a Szolgáltatásokat regisztrációt követően tudja elérni. A regisztrációt követően a megadott email címre érkezett üzenetben szereplő linkre kattintva véglegesítheti a Felhasználó a regisztrációját. A regisztráció során a Felhasználó saját fiókot kap, ahol feltöltheti, szerkesztheti, kiemelheti, törölheti hirdetéseit valamint kreditet vásárolhat. A Felhasználói fiók a regisztráció során megadott adatokkal történő belépéssel érhető el. A Felhasználói fiókot a Felhasználó bármikor törölheti. Törlés esetén az esetleges fel nem használt krediteket a Szolgáltató nem téríti vissza.

7. A Felhasználó hozzájárul, hogy az általa létrehozott fiókban szereplő Név, illetve ha megadásra került a Telefonszám a hirdetés oldalon megjelenik, de csak a Kapcsolat a hirdetővel gombra kattintást követően. A Felhasználó által megadott email cím a látogatók számára nem elérhető, viszont az üzenet küldő modul segítségével a látogató kapcsolatba tud lépni a (Felhasználóval) hirdetővel. Az üzenet küldő modult csak regisztrált felhasználók használhatják. Az üzenet küldő modulon keresztül küldött emaileket a Szolgáltató nem rögzíti, azok tartalmát nem ellenőrzi. Az ebből keletkezett bármilyen kárért, sérelemért a Szolgáltató nem felel.

8. A Felhasználó a regisztrációval kijelenti, hogy a fiók adatai valósak, a Szolgáltató vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Az üzenet küldő modult kéretlen és reklám üzenet küldésére nem használja.

9.A Szolgáltató jogosult, előzetes felszólítás nélkül a Felhasználó fiókjának törlésére, amennyiben a Felhasználó a jelen Szabályzatban szereplő feltételeket nem tartja be, valótlannak tűnő adatokat közöl, illetve bármilyen jogsértést követ el.

10.A Szolgáltató mindent megtesz a Weboldal és a hozzá kapcsolódó Szolgáltatások folyamatos elérhetősége érdekében, azonban nem vállal felelősséget a Weboldal folyamatos elérhetőségéért, a Szolgáltatás mindenkori fenntartására. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az olyan közvetlen, vagy közvetett károkért, amelyeket a Szolgáltatótól független körülmények okoznak.

11. A Weboldalon jogszabályba ütköző vagy harmadik személy jogait sértő, jó erkölcsbe ütköző vagy ilyen magatartásra buzdító bármilyen tartalom, nem helyezhető el. A Szolgálató a Felhasználó által közzé tett tartalmat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. A Szolgáltató dönthet úgy, hogy bizonyos tartalmú hirdetéséket nem jelenít meg.

12. A Szolgáltató az alábbi tartalmú hirdetéseket, tartalmakat minden esetben elutasítja:

  • Gyógyszer, kábítószer, tudatmódosító anyag, vagy hasonló szerek

  • Fokozottan tűz-vagy robbanásveszélyes, vagy veszélyes vegyi anyag

  • Dohány vagy dohánytermék
  • Közbiztonságra veszélyes eszközök, fegyver, lőszer, ideértve az engedélyhez nem kötött fegyvereket is.

  • Illegális vagy annak vélhető tevékenység, illetve arra buzdítás

  • Igazolványok, bankkártyák, személyes adatok, jelszavak

13. Ha a Felhasználó saját vagy más jogait sértő, bármilyen jogszabályba ütköző tartalmat talál a Weboldalon azt a hirdetés oldalon a hirdetés jelentése funkcióval jelentheti Szolgáltató részére.

14.A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldalra feltöltött tartalmak pontossága, megbízhatósága vonatkozásában, mivel a Weboldal tartalma bizonyos esetekben a Szolgáltatótól függetlenül is változhat.

15.A Szolgáltató a Felhasználó által feltöltött és közzétett adatokért, információkért, a hirdetésben szereplő termékért vagy szolgáltatásért nem felel. A Felhasználó által a Weboldalon vagy azzal kapcsolatban közzétett tartalomért, a tartalommal összefüggő mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárét kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.

16. A Weboldalon a magán Felhasználók tölthetnek fel ingyenesen hirdetéseket. Egy Felhasználónak egy időben 5 hirdetése lehet. A hirdetések kétféleképp emelhetők ki.

A „Kiemelt” hirdetések a kategória oldalak vagy keresési eredmények oldalakon a Felhasználók által a kiemelésre irányuló a Szolgáltató részére beérkezett megrendelés időrendjében az első helyeken jelennek meg. A Kiemelés időtartama 1 hét.

A „Kiemelt+” hirdetések a főoldalon elhelyezett összesen 8 dobozban az összes Kiemelt+ hirdetést figyelembe véve véletlenszerűen jelennek meg. A kiemelés időtartama 3 nap.

Mindkét esetben ha a hirdetés a kiemelés időtartamán belül kerül törlésre a Felhasználó nem jogosult semmilyen visszatérítésre. A kiemelésekre vonatkozó aktuális díjakat a 2 sz. melléklet tartalmazza.

A hirdetések feltöltéséről, jóváhagyásáról esetleges módosításáról a Felhasználó a megadott email címére értesítést kap.

17. A kiemeléseket a rendszerben kreditekkel tudja a Felhasználó igénybe venni. A Felhasználó kreditet a felhasználói fiókjában a Kredit infó menüpont alatt tud megrendelni. A fizetés kétféleképp történhet, előre utalással vagy személyesen készpénzben. Az előre utalásnál a megrendelést követően e-mailben kapott információk szerint kell eljárni. Az összeg beérkezését követően a krediteket a Felhasználó rendelkezésére bocsájtja a Szolgáltató. A készpénzes fizetést a Kapuvár Fő tér 14. szám alatt 9-16 óráig (12:00-12:30-ig ebédszünet) lehet megtenni. A készpénzes fizetésnél Krediteket a befizetéssel egy időben a Felhasználó rendelkezésére bocsájtja a Szolgáltató.

18. A Felhasználó jelen Szabályzat elfogadásával beleegyezik, hogy ajánlatainkat, akcióinkat valamint ügyfeleink ajánlatait tartalmazó reklámokat jelenítsünk meg a Weboldalon, valamint üzenetet küldjünk a megadott email címére.

19.A Weboldalon elérhető tartalom teljes egészében szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok a Szolgáltatót illetik meg. Az oldal bármely tartalmának szöveges vagy kép formájában történő felhasználása, megosztása kizárólag a Szolgáltató engedélyével és előzetes hozzájárulásával történhet. A Weboldalon található hirdetések megoszthatóak, de csak a hirdetésre mutató link változatlanul hagyásával.

1. számú melléklet - üzleti Felhasználók részére

2. számú melléklet – hirdetések kiemelésének aktuális díjai

Terpola Web & Marketing